Békés kutyasétáltatásnak indult, tragédia lett a vége

0
265 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

“Délelőtt sétáltam a Kiss Ernő utcában a pici kutyámmal, amikor megjelent egy férfi meg egy nő távolabb, egy szürke kombiból szálltak ki egy nagytestű fekete kutyával, szerintem német juhász volt, illetve egy közepes testű nagy göndör szőrűvel, s a part felé indultak – meséli a történteket. Egy óvatlan pillanatban azonban a nagytestű juhász a kis csivava felé kezdett rohanni, Chili – a kiskutyát így nevezték –, ösztönszerűen menekülni próbált, közben a támadó kutya tulajdonosa azt kiabálta Tímeának, ne féljen, mert ne bánt. – Engem nem is bántott, csak a kiskutyámat tépte szét, szó szerint „meghámozta”. Miután eldobta, s ahogy oda futottam és üvöltöztem vele, visszaszaladt a gazdájához.”

A kutya gazdái azonnal autóba ültek és elsiettek a helyszínről. Chili életéért három és fél órán át küzdöttek az állatorvosok, a kis csivava végül még egy órát lehetett lehetett szeretett családjával, majd feladta a küzdelmet.

“Nem sok esélyt látok arra, hogy meglesznek a juhászkutya gazdái, mert a térfigyelő kamerák felvételei nagyon rossz minőségben rögzítettek akkor. S bár tudom, az én kutyámon ez nem segít, de szeretném ha előkerülnének, és legalább a szemükbe mondhatnám, hogy mit érzek!”

 

Forrás: sonline.hu