Bajban van a budapesti cicás kávézó – segíts nekik Te is ha tudsz

0
3 041 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Bajba került a koronavírus korlátozásai miatt az egyik legkedveltebb budapesti kávézó.

A Cat Cafe nem csak egy szimpla kávézó, hanem egy varázslatos hely, ahol 14 gyönyörű cica társaságában kávézhatunk. A koronavírus járvány miatt most azonban komoly bajba került a kávézó amikor be kellett zárniuk ezért segítséget kérnek facebook oldalukon.

Kedves Barátaink, régi és leendő Vendégeink!
A koronavírus miatti újabb intézkedések sajnos teljesen ellehetetlenítették a működésünket, a korlátozások meghosszabbításával most már veszélybe került a kávézónk fennmaradása is.
Mi tavasszal sem és most sem tehettük meg, hogy egyszerűen bezárjuk az ajtót, nekünk ugyanúgy gondoskodnunk kell 14 cicalakónk ellátásáról, emelett a dolgozóinkat sem szeretnénk elveszíteni.
Mi sajnos nem tudjuk még házhozszállítással sem kompenzálni a kieső bevételeinket. Tavasszal sem szívesen tettük és most sem szívesen tesszük, de megint Hozzátok kell fordulnunk segítségért!
Kénytelenek vagyunk újra indítani a támogatói programunkat, mely talán segít nekünk életben maradni ebben az újabb nehéz időszakban is.
Bármilyen kis összegű adománnyal segíthetsz minket a túlélésben, mi pedig (ahogy ezt tavasszal is ígértük Nektek) valamilyen formában mindenkinek meg fogjuk ezt hálálni, ahogy újra minden visszaáll a régi kerékvágásba
A támogatást az alábbi bankszámlaszámra tudjátok utalni:
Aka neko Kft 10400126-50526790-80571005
IBAN: HU53 1040 0126 5052 6790 8057 1005
SWIFT/BIC: OKHB HUHB
Minden támogatást hálásan köszönünk a teljes személyzet és cicalakóink nevében!