“Azt akarom, hogy te is éld át azt, amit ő” – kiállt a kutya jogai mellett a kreatív büntetéseket kiszabó ohiói bíró

0
346 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Alyssa Morrow azért került bíróság elé, mert egy egész héten keresztül bezárva tartotta pitbull kutyáját. Se ételt, se vizet nem rakott ki az állatnak, kiéhezve, kiszáradva találtak rá. Szerencsére a kutya azóta már jól van, a gondatlanság miatti büntetés azonban nem maradhatott el.

064

A nő elismerte tettét, de végig azt hangoztatta, hogy csupán egy hétről volt szó, a kutya pedig egyébként is túlélte.  Cicconetti bíró úgy döntött, a nőnek is át kell élnie a kutya szenvedéseit, ezért egy hétre egy szeméttelepre záratta, hogy a mocsokban járjon és takarítson.

“Hányingerem van, ahogy az ügy részleteit olvasom,” mondta a bíró. “Nem tudom visszaadni, mit érezhetett az a kutya, de ha beszélni tudna, biztosan elmondaná, mi játszódott le benne az egy hét alatt.”

“Magára hagyva érezte magát?” Kérdezte a nő.

“Ó igen, félt, legyengült, rettegett,” vágott vissza a bíró. “Talán neked sem ártana megtapasztalni azt, amit a kutya érzett. Azt akarom, hogy te is éld át azt, amit ő. Azt akarom, hogy menj ki egy szeméttelepre, megtalálom neked a legmocskosabb, legbüdösebb, legundorítóbb helyet, hogy naponta nyolc órát gázolj a bűzlő szemétben, hogy közben elgondolkozz azon, mit érezhetett az a kutya. Ha hánynod kell, hát hányni fogsz.”

Forrás: lifewithdogs.tv