Az utcán hagyták, hogy meghaljon

0
9 001 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Amikor Sean McCormack először meglátta a bajbaesett kutyát Taiwan utcáin, nem tudta mit gondoljon. Tiny, a kutya szörnyű állapotban volt, első ránézésre úgy tűnt hogy gazdája magára hagyta az utcán.

A kutya bőrét teljesen belepte a rüh, csontig soványodott és úgy tűnt, már élni sem akar. De Sean segített neki és bevitte őt a helyi állatmenhelyre. Tiny olyan rossz állapotban volt, hogy azt sem lehetett megmondani, milyen fajtájú.

Sean először azt gondolta, hogy egy mastiff, de az átalakulása után kiderült, hogy egy gyönyörű rottweileről van szó. A dolgozóknak hála a kutya állapota napról napra javulni kezdett és kiderül, hogy angyali természete van.

Tiny az egyik legédesebb állat lett a menhelyen. Dr.Yang-nak köszönhetően a kutyus nem csak a fizikai, de a lelki sérüléseket is legyőzte. Miután teljese felépült, gondozói benevezték őt egy kutya szépségversenyre, ahol nem a tökéletességet pontozzák, hanem a tökéletlenséget.

Tiny-t abszolút bajnoknak nyílvánították 2014-ben. Ez a történet azt is mutatja, hogy a rossz állapotban lévő állatok elaltatása nem feltétlen jó döntés. Néha csak egy kis szeretetre, türelemre, és orvosi segítségre van szükség. Köszönjük Sean-nak és a munkatársaknak Taiwan-ban, hogy segítettek Tiny-t visszahozni a halál kapujából.

Forrás: kutyafan.hu, swns.com