Az okos mosómedve mama, aki feltört egy autót, hogy biztonságban hozhassa világra kölykeit

0
14 869 megtekintés
Wildlife,Inc. Education & Rehabilitation Center
Swing Szerelem Szulák
Senki se akarja, hogy feltörjék a kocsiját, de néha még ez a bűntett is megbocsátható, főleg ha egy mosómedve mamáról van szó, aki a kölykeit akarta biztonságban világra hozni. 

Ez történt a napokban egy floridai hölggyel. Reggel feltörve találta az autóját, és vizsgálódás közben fedezte fel, hogy a betörő egy mosómedve volt, aki az ablakon keresztül, leszedve a műanyag burkolatot, bemászott a kocsiba és a hátsó ülésen világra hozta a két kis apróságot.

Kép: Wildlife,Inc. Education & Rehabilitation Center

A hölgy riasztotta az állatmentőket, akik megérkezve csak a mamát találták a hátsó ülésen, így az egész autót át kellett kutatni a kölykökért. Az egyiket végül a csomagtartóból halászták ki, ki gondolná, hogy már ilyen fürgék születés után.

Wildlife,Inc. Education & Rehabilitation Center
Wildlife,Inc. Education & Rehabilitation Center

Mamát és kicsinyeit biztonságba helyezték az állatmentők a közeli erdőben, ahol nyugodt körülmények között tud róluk gondoskodni és nagy valószínességgel a többi kölykét megszülni. Ugyanis a mosómedvék körében az átlag alom 3-5 kölyök között van, így a mama feltehetőleg még további kölykökkel a pocakjában került új helyére.

Forrás: mashable