Az egész világ a beteg kislány kutyusát keresi

0
315 megtekintés
kutya
Swing Szerelem Szulák

A gyerekkorban jelentkező krónikus sokízületi gyulladás esetében rendkívül fontos, hogy a beteg sokat mozogjon. Ezért kapott Lexie Taylor nemrég egy keverék csivavát, akit Caramelnek nevezett el. A motivációul szolgáló ebbel elválaszthatatlan barátságot kötöttek, de a történet sajnos nem végződött boldogan.

Nemrég betörtek Lexie-ékhez, és a tolvajok az értéktárgyak mellett feltételezhetően Caramelt is elrabolták. A helyzetet nehezíti, hogy a kiskutya beteg, műtétre szorul, így különösen fontos, hogy visszakerüljön gazdáihoz. A 8 éves kislány családja hajtóvadászatot indított, ugyanis mindent meg akarnak tenni, hogy visszaszerezzék lányuk legjobb barátját.

Caramel-csivava

Az erőfeszítések nem voltak hiábavalók, egy helyi cég 1000 fontot ajánlott fel a becsületes megtalálónak. A szülők elindították a Find Caramel oldalt, amelyet már 14 ezren követnek a világ minden tájáról, hogy segítsenek a kutya megtalálásában. Ausztráliából, Dubajból és Indiából is jelezték, hogy szívesen segítenének – írja a hír24.hu.

Mi nagyon drukkolunk, hogy az akció sikeres legyen, és a kiskutya végre hazatérhessen!

Fotó: hir24.hu