Állatmentésbe csapott a legénybúcsú, mikor egy kóbor kutya jelent meg a bulin

0
827 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Mitchel Craddock Tennessee-ben, egy erdei házikóban ünnepelt barátaival az esküvőjére készülve, amikor egy váratlan vendég állított be a partira. Egy kóbor kutya zavarta meg a fiúk mulatságát, aki láthatóan nemrég adhatott életet kicsinyeinek. Az állatbarát társaság természetesen mindenképp segíteni akart az eben, de akkor még ők sem sejtették, hogyan folytatódik a hihetetlen történet.

A barátságos, ám alultáplált kutyus bizalmat szavazott a csapatnak, és a fák közé kezdte vezetni őket. Követték az ebet, hiszen egyértelmű volt, hogy mutatni akar nekik válamit. Nem sokkal később rábukkantak az alomra, a kölykök egy gödörben feküdtek.

0110 0113 0112 0111

Több se kellett, a fiúk azonnal magukhoz vették a kicsiket és a mamát is, a buli pedig azonnal kutyamentő akcióvá változott. A sörre félretett pénzükből ételt vettek a kutyusoknak, megfürdették őket, másnap pedig állatorvoshoz is elvitték őket.

0114 0117 0115 0116

Már ez is sokkal több, amit egy átlagos ember megtenne ezekért az árva angyalokért, de ők nem mondtak le a kutyusokról: mindegyikőjüket örökbefogadták! Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn és Rose mind gazdira talált, Annie, az anyjuk is a csapattal maradt.

Forrás: boredpanda.com