Alkoss, hogy találkozz a Zsiráfbébivel – rajzpályázatot indított a Debreceni Állatkert

0
205 megtekintés
A debreceni állatkert recés zsiráfcsikója (Giraffa camelopardalis reticulata) a sajtóbemutató napján, 2019. március 20-án. A recés zsiráf a zsiráf egyik alfaja, Szomáliában, Etiópiában és Kenyában él természetes környezetben. MTI/Czeglédi Zsolt
Swing Szerelem Szulák
A Debreceni Állatkert rajzpályázatot hirdet általános iskolás osztályok részére „Alkoss, hogy találkozz a Zsiráfbébivel” címmel. Az elkészült alkotásoknak az állatkertben nemrég született kis zsiráfot kell ábrázolniuk. A nyeremény, egy ingyen, egész napos osztálykirándulás az állatkertben. 

A kreatív rajzok bármilyen technikával készülhetnek A/3-as, vagy A/4-es méretben. A pályázó osztályoknak nincs más dolga, mint az elkészült kreatív munkákat elektronikus módon eljuttatni az Állatkert számára, melyek ezután felkerülnek az állatkert Facebook közösségi oldalára és az ott leadott szavazatok, „kedvelések” alapján dől el, hogy mely osztályok érdemlik a főnyereményt! A három legkreatívabb osztály jutalma, hogy egy egész napot a Debreceni Állatkertben tölthetnek el és testközelből találkozhatnak a zsiráfbébivel.

Fontos, hogy a beküldött munkák mellett legyen feltüntetve az osztály és az iskola pontos neve és a kapcsolattartó elérhetősége. A három nyertes rajz kiállításra kerül az állatkert Zsiráfházában. A pályaművek beérkezési határideje április 21-ig. Eredményhirdetés április 22-én.

Beküldési cím: zooped@zoodebrecen.hu

További információ kérhető: +36 52/310-065, vagy +3630 355-5370 telefonszámon.

Forrás: zoodebrecen.hu