Adományozni indultak a menhelynek – egy 17 éves kutyussal tértek haza

0
10 599 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Rocky, a 17 éves gazdátlan kutyus már 2012 óta raboskodik a menhelyen. Utolsó évei nem tűntek túl biztatónak, míg ez az ifjú pár fel nem bukkant. Azért jöttek, hogy adományozzanak a menhelynek, de mikor meglátták az idős kutyát, azonnal örökbe is fogadták.

Azért mentünk, hogy mindenféle adományt vigyünk a menhelyi állatoknak, aztán megláttuk, ahogy Rocky elsétál mellettünk. Nem tudtuk kiverni a fejünkből az imádnivaló öreg arcocskáját – meséli Beth, a kutyus egyik új gazdija. A következő dolog amire emlékszem, hogy pórázon visszük haza a kutyát!

094 095

Rocky nem volt a legjobb formában, mikor hozzánk került, de a sok szeretet, némi gyógyszer és egy alapos fürdetés után már csillogott a szeme és csóválta a farkát.

096 097

Rocky tudja magáról, hogy már nem mai darab, mégis minden nap lenyűgöz minket életkedvével és különleges személyiségével.

098 099

Életének nagy része szomorú volt, de megígértük neki, hogy bármennyi idő is adatik meg neki még, szeretettel és örömmel töltjük meg a napjait, no meg jó sok jutalomfalattal. Ő volt a hiányzó darab az életünk kirakósában, vele együtt vagyunk egy igazi család.

Forrás: boredpanda.com