A váratlanul betoppant kóbor kutya lett az esküvő sztárja

0
5 423 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Amikor egy esküvőt tervezünk, főleg ha a sajátunkról van szó, úgy érezzük mindennek tökéletesnek kell lennie a nagy napon. Ilyenkor szokott természetesen becsapni a mennykő, mert olyan nincs, hogy ilyenkor ne történjen valami váratlan.

Egy brazil pár Marília és Matheus Pieroni esküvőjének napján, São Pauloban hatalmas vihar tört ki, így némi átszervezéssel ugyan, de sátrakkal megoldották, hogy ne mossa el az eső a lakodalmat. Úgy tűnt minden rendben van, egészen addig, míg el nem érkezett a fogadalomtétel ideje.

A ceremónia kellős közepén ugyanis, az ítélet idő elől menekülve, besétált egy kóbor kutya és boldogan összegömbölyödve lefeküdt a menyasszony fátylára, majd álomba merült. A legtöbb nő természetesen kiakadt volna, nem úgy Maríla, aki teljesen el volt ragadtatva és nem hagyta, hogy elkergessék a váratlan vendéget.

Az este végére az ifjú házasok eldöntötték, hogy örökbe fogadják a kutyát, de hiába keresték, sehol sem találták, a négylábú addigra tovább állt. a pár viszont nem adta fel, az egész városra kiterjedő keresést indítottak és végül egy hét után, meg is találták a kutyát. Nyomban magukhoz is vették.

A négylábú, a keresztségben a Snoop nevet kapta és már az első éjszakáján igen boldogan aludt új otthonában. Úgy tűnik Snoop kiszagolta magának a legmegfelelőbb helyet és végre boldogan élhet egy családban, úgy ahogy minden kutyának kellene.

Forrás: BoredPanda