A tökéletes franciaágy macskaőrülteknek

0
2 126 megtekintés
Kép: catlife.co
Swing Szerelem Szulák
Aki macskát tart tudja, hogy szőrös kedvenceink roppant válogatósak és mi bármennyire is próbálkozunk tökéletes dolgokat venni a számukra – hogy kényelmesen heverhessenek a nap mintegy 16 órájában – időnként azzal kell szembesülnünk, hogy a csomagolóanyag vagy egy egyszerű kartondoboz sokkal jobban érdekli őket, mint bármilyen kényelmes és méregdrága fekhely amit vettünk nekik.

Erre a problémára rukkolt elő egy új ötlettel a Catlife tervezőcsapata, akik megpróbálták kombinálni az igényeket.

Így készítettek egy franciaágyat, ami első látásra olyan, mint amit bármelyik katalógusban fellelhetünk. Letisztult, fakeretes, fiatalos ágy, ám ha jobban megnézzük, egy macskálommmal találkozunk. Ugyanis, ha bekukkantunk a matrac alá egy igazi macskalabirintus vár minket, pontosabban a szőrős diktátorokat, ami biztonságos játék- és alvóhelyként szolgál, több ki és bejárattal.

Kép:

 

Kép:
Kép:
Kép:

Az ágy dupla, Queen és King méretekben is rendelhető. Aki szeretne egy ilyet, az a Catlife oldalán megrendelheti. Más kérdés, hogy elhozzák-e idáig, és az mennyibe kerülne. A bútor egyébként – az egyediségéhez mérten – nem drága, nagyjából 200 ezer forintnyi kolumbiai peso az ára.

Via