A puszit adó vízilóbébinél ma már nem lesz aranyosabb

0
3 908 megtekintés
Fiona puszi - Kép: facebook.com/cincinnatizoo
Swing Szerelem Szulák
Amikor azt hiszed, hogy már minden cuki dolgot láttál, amit csak lehet, akkor jön Fiona, a Cincinnati Állatkert imádnivaló vízilóbébije és rájössz, hogy bizony tévedtél. 

A lassan egy éves Fiona cseperedését és mindennapjait több százezren kísérik figyelemmel születése óta – amit abszolút meg lehet érteni – ugyanis, ahogy megpillantod a mosolygós kis víziló dívát, bájával és kedvességével, azonnal levesz a lábadról.

A mosolygó díva – Kép: facebook.com/cincinnatizoo

Legutóbb azzal sikerült elvarázsolnia mindenkit, hogy puszit adott az őt meglátogató kislánynak, persze csak az üvegfalon keresztül.

Kép: facebook.com/cincinnatizoo

A kis vízilót természetesen az állatkert munkatársai is imádják, így nem meglepő, hogy bizonyos időközönként mindig készül róla egy-egy aranyos filmösszeállítás. Utoljára, hat hónapos korában lepték meg a rajongókat ilyen kisfilmmel, amihez ráadásként az aláfestő zenét, egy Fionáról írt dal szolgáltatta.

Ha felkészültél, indítsd el:

Fiona is 6-months-old!

Happy 6 Month Birthday Fiona! You've come a long way!!! Now get ready to have this song by Chris Rowlands get stuck in your head for the rest of the day!

Közzétette: Cincinnati Zoo & Botanical Garden – 2017. július 24.

 

Forrás: Cincinnati Zoo & Botanical Garden