A pimasz kiskutya aki újra megtanította szeretni a harapós pónilovat

0
3 122 megtekintés
Dally és Spanky - Fotó: Isobel Springett
Swing Szerelem Szulák
Spanky, a póniló ma már egy boldog és kedves kis lovacska, de ez nem volt mindig így. Amikor az apró pacit megmentették mindegy volt neki, hogy ember vagy ló, mindenkit rúgott és harapott, ahol csak ért. Hogy mi változtatta meg?

Először is Spankyt két csodálatos ember fogadta be, akik nem hagyták annyiban a dolgot és folyamatos szeretettel, gondoskodással és képzéssel próbálták neki bebizonyítani, hogy többé senki nem fogja bántani. De az igazi áttörést nem ők, hanem a szintén örökbefogadott kutyájuk Dally megjelenése érte el.

A kis Juck Russel terriert elbűvölték Spanky mutatványai és trükkjei és egy nap úgy döntött csatlakozik hozzá. Simán berohant Spankyhoz, felugrott a hátára és addig le sem akart onnan jönni, míg el nem jött a pihenés ideje. Dally és Spanky azóta is az országot (USA) járja és folyamatosan fellépnek lovasversenyeken közös mutatványaikkal. A kiskutya pillanatok alatt megtalálta az utat a harapós természetű póni szívéhez és azóta is elválaszthatatlan barátok. Neki és gazdáinak hála Spanky újra megtanulta mi a kedvesség, a szeretet és hogy milyen igazi, boldog lóként élni.

The dynamic duo just chillin together #dallyandspanky #bestbuds #animalfriends #cuteanimals #jackrussellterrier

A post shared by Dally&Spanky (@dally_and_spanky) on

Dally és Spanky – Fotó: Isobel Springett

Dally resting on a sleeping Spanky #dallyandspanky #tiredanimals #napping #nappinganimals #jackrussell #horses

A post shared by Dally&Spanky (@dally_and_spanky) on

Forrás: cutenessinstagram.com/dally_and_spanky