A patkánycsalád nem is lehetne boldogabb az új kutyájukkal

0
4 855 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Erica Wegner New Yorkban él, sürgősségi állat-egészségügyi technikus és patkányokat tart. Na nem metró patkányokat, ahogy sokan kérdezik tőle fintorogva, mikor kiderül kik a házi kedvencei, hanem, ahogy ő mondja, fantasztikus kis lényeket.

Erika három patkány büszke gazdája – Monkey, Opi és Wrinks pedig imádja. Monkey és Opi egy állatkereskedésből származnak, Erica szerint hüllőtápok lettek volna, ha a barátja nem hozzá el őket. Wrinks, a kis kopasz pedig egy patkánymentő állomásról érkezett a családba.

A tavalyi évben még egy taggal bővült a család, amikor Erica meglátta az akkor 8 hónapos kis kóbor máltai selyemkutyát, Emmát. Kicsit aggódott amikor hazavitte, hogy az állatok hogyan fognak egymásra reagálni, de mint később kiderült, feleslegesen.

Monkey, Opi és Wrinks hamar megnyugodott miután megismerkedtek Emmával, azóta is imádják egymást mind a négyen. Teljesen befogadták a kutyát, megosztják vele az ételüket, együtt játszanak, de a kedvenc elfoglaltságuk az, ha összebújva együtt alhatnak.

Wrinks, különösen nagy figyelemmel gondoskodik Emmáról, gazdája szerint nagyon furcsa neki, hogy a kutyának ennyi szőre van, nem győzi ápolni, ha már szegény nem lehet kopsz, mint ő.

Erica elmondta, hogy maximálisan bízik bennük, soha nem kell aggódjon, hogy történik valami. Olyannyira együttműködőek a kutyák és a patkányok, hogy Erica testvérének kutyáival – egy pitbull és egy dán dog – is remekül kijönnek.

Ilyen egy boldog patkányos család.

Forrás: thedodo