A nyúlszájjal született kutyus és a teknős, akik a legjobb barátok

0
1 542 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Ismerkedjetek meg cikkünk két főszereplőjével, a nyúlszájjal született Puka nevű mentett kutyussal és Larryvel a teknőssel, akik első pillanattól kezdve imádják egymást. 

A családba először Lerry költözött be aki egy afrikai teknős és örökbefogadták, mert gazdája nem tudott róla gondoskodni. A teknős a napjai nagy részében napozik és földet ás.

Pukára egy buszmegállóban találtak rá kis csokornyakkendővel a nyakában, amint egy hajléktalan ember mellett ücsörgött. A férfi képtelen volt a kutyusról gondoskodni, így őt is örökbe fogadták. Puka, a kutyák körében egy igen ritka születési rendellenességgel, nyúlszájjal jött világra. Ha nem esik át egy korrekciós műtéten, nagy valószínűséggel nem marad életben. Puka azonban mára már makk egészséges és mindenkit levesz a lábáról egyedi mosolyával.

A kis teknős és a kutya szinte első pillanattól kezdve elválaszthatatlanok lettek. Puka rögtön megkedvelte Larryt, Larry pedig sosem félt Pukától. Amikor a kutyus még kicsi volt naphosszat heverésztek együtt az ágyában és nem akartak egymás társasága nélkül lenni. Az elválaszthatatlan barátság felnőtt korukra sem szűnt meg, továbbra is sokat lógnak együtt. Sőt! Ha gazdái nem találják Larryt, elég ha szólnak Pukának, hogy keresse meg és ő máris megtalálja.