A nő megmentett egy varjút, most mindenhová követi

0
8 793 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Milyen lenne ha telefonálás közben egy varjú ülne a fejeden? Ments meg egyet és megtudod. Fagin a varjú, fiókaként kiesett a fészekből, megmentője Vikkie Kenward az otthona mellett talált rá, ápolta és felnevelte a kis árvát. Azóta mindent együtt csinálnak. 

Az apró fekete árnyék mindenhová követi a nőt, ha bemegy a városba McDonald’s-ba akkor az ülés fejtámláján trónol, ha sminkel, ha telefonál, a fején ül, ha pedig tv-t néz, vagy a számítógépén pötyögne, akkor biztos, hogy Fagin a képben áll. Ha véletlenül mégis hagyja, hogy szeretett gazdája valamit csináljon, akkor a vállára vagy a karjára telepszik. Sőt, varjútól teljesen szokatlan módon, már próbálgatja a ‘Hello’ szót kimondani.

Vikkie, Fagin előtt is nevelt madarakat, így tudta mit kell tenni, mikor hozzákerült fiókaként. Teljesen szabadon nevelte, minden ablak nyitva áll előtte, ha akarna elmehetne, de úgy tűnik Fagin maradni akar. Ugyanakkor, Vikkie elismerte, hogy úgy összenőtt kedvencével, hogy nagyon szomorú lenne, ha úgy döntene a madár, hogy önálló életet kezd. De egyenlőre úgy tűnik a búcsúzás veszélye nem fenyegeti a nőt, mert fekete tollas barátja nem tágít mellőle.

Forrás: metro