A négylábú szerzetes – Bajusz testvér

0
2 400 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy kis kóbor kutyát fogadtak be a Szent Ferenc Kolostor szerzetesei Cochabambában, Bolivíában. Az aranyos, szőrös kis szerzetes a Friar Bigotón nevet kapta, ami lefordítva Bajusz testvért jelent.

A kolostort Assisi Szent Ferencről, az állatok védőszentjéről nevezték el, így érthető, hogy tárt karokkal fogadták a kóbor csöppséget.

“Itt minden testvér nagyon szereti őt, ő Isten teremtménye. Az élete a futásról és a játékról szól.” – mondta Jorge Fernandez testvér a Dodonak.

A helyi állatvédő szervezet, a Cold Nose Rescue segített lebonyolítani az örökbefogadást. Szerintük nagyon dicséretes, amit a a testvérek tettek, és ha az országban minden templom befogadna egy kutyát, az a hívek számára is követendő példa lenne.

Az egyik szerzetes osztotta meg az interneten Bajusz testvér első napjait. A négylábú szerzetes boldogan fedezte fel az egész kolostort, tüzetesen megvizsgálta a halastavat és boldogan játszott mindenkivel.

Bajusz testvér láthatóan elégedett az új életével, és remekül áll neki a csuha is. A szerzeteseknek hála elindult egy új, boldog, játékkal és szeretettel teli élet felé.

Forrás: animalchannel