A mentőkutya egy furcsán vinnyogó dobozhoz vezette gazdáit, végül apuka lett belőle

0
8 710 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Ismerjétek meg Aragon-t, a mentőkutyát, aki gazdáival a görögországi hegyekből nap mint nap menti meg azokat az állatokat, akik kint rekednek vagy akiket ott hagynak gazdáik meghalni.

A napokban Aragon és gazdái, akik a SCARS állatvédő szervezet önkéntesei között dolgoznak, épp a hegy környékén sétáltak, mivel videót szerettek volna készíteni a helyről, ahol ennyi állatot elhagynak. A helyszín közelébe érve, a kutya hirtelen húzni kezdte őket valahova, később vették észre, hogy Aragon egy rejtélyesnek tűnő dobozhoz tart, amiből vinnyogó hangok hallatszanak. Miután felnyitották, egy kupacnyi elhagyott kiscica bújt elő a dobozból.

A cicáknak ezúttal szerencséje volt. A hős kutyából pedig igazi nevelőapa lett. Aragon kezdettől nagyon kíváncsi volt az apróságokra, azóta is lelkesen gondozza, mosdatja őket és kényszeresen ügyel, hogy mindig egy helyen legyenek. Gazdái elmondták, hogy a mentés abszolút Aragon érdeme és első naptól igen kiváló Apuka is. A kiscicák biztonságban és teljesen egészségesen várják, hogy örökbe fogadják őket.

Forrás: boredpanda