A leleményes cica, aki otthont és gazdit választott magának

0
9 571 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Michael Thoman egyik nap munkából hazaérve, legnagyobb meglepetésére egy cicát talált a lakásában, aki kényelmesen heverészett az egyik székben. 

A váratlan vendég valószínűleg a nyitott ablakon keresztül érkezhetett és annyira megtetszett neki a környezet, hogy úgy döntött ő bizony itt fog lakni. A cicának nem volt nyakörve, cserébe viszont nagyon éhes volt. Michael miután megetette vendégét, elment, hogy a környékbéli szomszédokat megkérdezze, nem hiányzik e valakinek a macskája.

A szomszédok közül azonban senkinek nem volt cicája. Az újdonsült gazdi és a macsek másnap felkeresték az állatorvost, aki megállapította, hogy a cicának nincsen chipje, bolhája viszont annál több. Kapott hát oltásokat, gyógyszereket és nevet. Michael, Budy-nak nevezte el a leleményes macskát.

A férfi nem tervezte ugyan, hogy háziállatot tartson, de annyira megkedvelte Budy-t, hogy úgy döntött megtartja, hamár egyszer a cica kiválasztotta őt gazdának. A cica azóta sem hiányzik senkinek a környéken új életét azonban nagyon élvezi.

Forrás: boredpanda.com