A legkutyásabb műlábak amit valaha láttál

0
5 877 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A 60 éves Gordon Sandersonnak betegsége miatt amputálni kellett lábait. Gordon azonban nem esett kétségbe. Elkeseredés helyett, egyedien és némi humorral fűszerezve oldotta meg a protézis kérdést, utalva rá, hogy mennyire szereti a kutyáit. 

Gordonnál 17 évesen állapították meg a cukorbetegséget. Évekkel később az egyik lábfejét amputálni kellett, annak reményében, hogy ez elegendő lesz. Sajnos nem így történt, így térd alatt is el kellett végezni a műtétet. Ez sem volt azonban elegendő, így 2010-ben a másik lábán is eltávolító műtétet kellett végrehajtani.

A protézis amit eredetileg kapott, nagyon kényelmetlen viselet volt Gordon számára, így újakat készíttetett magának. Az új protézisek kinézetét, imádott örökbefogadott dalmatái ihlették. Poppy és Harvey, nagyon közel áll gazdájához és ezt a köteléket, pöttyös mintázatú lábaival szerette volna megerősíteni.  A kutyákkal való közös séták során az embereknek mindig megakad a szeme a pöttyös lábakon, és meg is jegyzik, hogy:” Szép lábak. ” A gyerekek meg egyenesen odavannak a nem mindennapi lábakért és a kutyusokért is. Gordon elmondta, hogy kutyái nagyon jól neveltek, sosem húzzák, vagy rángatják Őt a pórázzal. Gordon nagyon büszke kutyáira és az új lábaira.