A kutya és a macska körbevitorlázzák gazdáikkal a világot

0
2 139 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Matt és Jessica Johnson 2011-ben úgy döntöttek feladják addigi életüket, vesznek egy vitorlást és körbeutazzák a világot. Az ötlet a Michigan-tó látogatásakor született, miközben a pihenő vitorlásokat nézték a vízen, Matt megjegyezte feleségének, hogy mindig is arra vágyott, hogy egy vitorlással körbeutazza a világot, mire Jessica csak annyit válaszolt neki: Csináljuk! 

Kiléptek akkori munkahelyeikről, eladták a házukat és megvették a vitorlást. Azóta az élet szerintük ennél mesésebb már nem is lehetne, főleg, hogy két hűséges négylábú társuk is velük tart a kalandban.

Az utazás elején még csak a kutya, Mazzii volt a társuk, ő a vitorlás királya, aki imádja a napokat a nyílt tengeren, boldogan napozik a fedélzeten vagy épp Mattel úszik lelkesen.

De minden király előbb vagy utóbb kap maga mellé egy királynőt. Két és fél év vitorlázás után, Mazzii számára is eljött ez a pillanat. A királynő, egy macska, Georgie (Georgiana) személyében érkezett meg, aki egy pillanat alatt átvette az uralkodást a fedélzeten.

Az óvatos kislány szintén szereti szelni a habokat, gazdái szerint igen komoly tengerész, aki imádja az új kalandokat és utazás közben is remekül szórakozik a hajón.

Reméljük Georgie és Mazzii még sok izgalmas kalandot fog átélni, továbbra is jó szelet kívánunk nekik!

Forrás: cuteness