A kiskutya, aki senkinek sem kellet, de azóta már híresség

0
14 412 megtekintés
Kép: thedodo.com
Swing Szerelem Szulák
Sajnos ma is egyfajta rejtély lengi körül a fekete színű kutyákat, érthetetlen módon a menhelyek legesélytelenebb lakóinak számítanak ők. Így volt ez Mojito-val is, míg be nem sétált a menhely ajtaján a megmentője.

A fehér mellényes kis fekete keverék egy véletlen folytán látta meg a napvilágot három testvérével együtt. Mamájuk tüzelés közben lógott ki a kertből, és mikor fény derült vemhességére, gazdái úgy döntöttek, megválnak a kicsiktől születésüket követően.

“Felajánlottuk a mamakutya ingyenes ivartalanítását, de visszautasították a lehetőséget. Az alacsony jövedelműek számára létezik egy díjmentes ivartalanítási programunk. Nem lehet eléggé hangsúlyozni az ivartalanítás fontosságát.” – jegyezte meg Sasha Rose, a csöppségeket befogadó Love Leo Rescue szervezet elnöke.

Kép: thedodo.com

A csivava-mopsz keverék (“csopsz”) kölykök a Mojito, Mimosa, Daiquiri és Pina Colada nevet kapták. A nem kívánt alom születése mellett az is megnehezítette a dolgukat, hogy hárman is fekete színűek.

„Mojito az egyetlen fiúcska a csapatban, testvérei közül ő a legkisebb. Rövidebbek a lábai, a pofija is inkább mopszos, ugyanakkor ő a legkedvesebb tesói közül, imád az ember ölében üldögélni.” 

A négy kölyköt április elején hozták el a mamakutya gazdáitól. Egy hónap sem telt bele, mikor Mojito-nak komoly érdeklődője akadt, méghozzá a népszerű színész-énekesnő személyében. Hilary Duff megjelenése legalább akkora meglepetést okozott az állatmentők számára, mint amekkora örömöt.

Hilary igazi állatbarát hírében áll, több négylábú kedvencével osztja meg otthonát. Nagy izgalommal várta a találkozást Mojito-val, aki boldogan lépett be vele új élete kapuján. A kis fekete keverék ma már a Momo nevet viseli, első közös fotójukat a több, mint 7 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán tették közzé.

Kép: hilaryduff/instagram

„Ismét győzelmet arattak a fekete kutyák! Mojito nem is kerülhetett volna ennél szuperebb, szeretőbb végleges otthonba. A kiskutya, aki senkinek sem kellett, betette a popóját a tutiba, ahogy mondani szokás.” – áradoztak megmentői.

Momo még csak néhány hete éli a celEB-ek luxus életét, de már most odáig van érte mindenki, milliók követik figyelemmel felcseperedését. Neki pedig soha többé nem kell azon gondolkodnia, vajon miért nem tetszett senkinek.

Forrás: kutyabarathelyek.hu