A fodrászat kedvelő eb és szőrművész gazdája

0
3 015 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Vannak ebek, akik kifejezetten imádják a fésülési hercehurcát. Ilyen Leo is, a Cockapoo típusú kis fehér cukiság is (a cockapoo vagy cockerpoo egy design kutyafajta, amelyet az egyenlő részben keresztezett cocker spániel és az uszkár (pudli) keverékéből tenyésztettek ki). Gazdája pedig, megtalálta a humort is ebben a gazdikat folyamatosan sújtó tortúrában.

Az nagyjából mindenkinek meg van, hogy amikor nagyobb szőrű kedvencünket kifésüljük kicsit, egy másik kutya is keletkezik a művelet közben. Túl azon, hogy gazdaként ezen remekül tudunk mulatni, Leo gazdája megspékelte egy kis játékkal is a dolgot. Mondhatni szőrkompozíciót alkotott a több kutyára elég mennyiségű szőrből és Leo tüneményes pofijával feldobva a képet, fellőtte az Instagramra a művet.

A dolog remekül sült el, az első kép mintegy 1,5 millió  kedvelést kapott, azóta pedig konkrét sorozatba torkollott a szőrbuli. A képek elképesztően aranyosak, amiben szerintük Leónak igen nagy érdeme van, hisz édes kis pofijának, nagyjából lehetetlen ellenállni.

Forrás: BoredPanda