Öreg és senkinek nem kellő kutyákat fogad örökbe egy nagyon jószívű férfi

0
17 228 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Amikor Steve Greig kutyája meghalt, hatalmas űr maradt a szívében. Annyira szenvedett ettől az érzéstől, hogy úgy döntött elment egy denveri állatmenhelyre és hazaviszi onnan azt a kutyát, akit biztosan senki nem akar már örökbe fogadni mielőtt meghal.

Az akció sikeres volt, mert Greig egy 12 éves szívbeteg és mind a 4 térdére beteg kutyussal tért haza.  És ez még csak a kezdet volt.  Időközben az idős, senkinek sem kellő kutyusok száma tízre növekedett. Greig boldogsága pedig határtalan lett.

A sok idős állat ápolása és gondozása teljes embert igénylő, felelősségteljes feladat.  Greignek ezért szigorú napirendje van, amit be is tart. Reggel öt órakor kel, hogy minden egyes állatnak reggelit készítsen. Mindegyiküknek egyedülálló diétája van és  vannak akik gyógyszert is szednek ezért egyedi ellátást igényelnek. Reggeli után Greig elmegy dolgozni, de ebédre már otthon van, hogy ismét ellássa kedvenceit. A hétvégék sétákkal telnek a parkban és az állatorvost is ekkor látogatja meg a kis család.

Annak ellenére, hogy az összes kutyus öreg és ápolásra szorul, soha nem unalmas náluk az élet. Greig elmondta, hogy az idős kutyusoktól különleges szeretetet kap, hiszen idővel, nyugalom és bölcsesség bukkan fel bennük.

Az állatok szeretete azonban nem ér véget a kutyákkal.  A családtagok közé tartozik még egy malac, akinek Bikin a neve és az ír farkas Enoch a legjobb barátja. Egy ló, egy csirke, két kacsa, galambok és egy nyúl.  Habár Greig háza táján épp teltház van, azért Ő szeretne még  idős kutyákat örökbe fogadni.

 

Greig egy igazán önzetlen és szeretettel teli ember, akinek a legfontosabb állatai boldogsága.