A fagyhaláltól mentette meg a férfi az árva cicát

0
4 844 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Az orosz telek nagyon kemények, idén januárban, amikor a hőmérő higanyszála -35 fok körüli hőmérsékletre süllyedt, egy orosz férfi, autózás közben egy állatnak látszó gömb formájú valamit vett észre az út szélén. Azonnal megállt, hogy segítsen, még pont időben érkezett, különben az állat halálra fagyott volna.

A férfi gyanította, hogy egy állatot kuporog az út szélén, de azt gondolta, hogy megfagyott már ebben az időben. Tévedett. Mikor megvizsgálta kiderült, hogy a fagyott gömb még él és egy cica az.

Azonnal beburkolta egy törülközőbe és visszarohant vele az autójához, felcsavarta maximumra a fűtést, és rohant is vele haza. Meleg takaróba csavarta, és a radiátor mellé vitte, még egy lámpát is odatett, hogy minél nagyobb meleg legyen. A cica hálából dörzsölni kezdte a pofijával a kezét.

Később elvitte állatorvoshoz, a cica farkát sajnos amputálni kellett, mert elfagyott a hidegben, de ezt leszámítva a macseknek kutya baja sem volt. A Nika névre keresztelt kis bolyhos, remekül viselte az orvosi kezelést, megmentője szerint teljesen nyugodt volt, tudta, hogy segíteni akarnak neki.

Nika azóta már teljesen rendbe jött és nagyon boldog új gazdájával, aki természetesen rajong érte. A cicusnak hihetetlen szerencséje volt, hogy a férfi pont arra járt aznap és nem ment el szó nélkül mellette, mint korábban oly sokan.

Reméljük Nika és szeretett gazdája, még nagyon sok évig teszik boldoggá egymás életét, megérdemlik!

Forrás: boredpanda