A csacsi és a kis westie örök barátsága

0
3 190 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Keveseknek adatik meg egy olyan barátság, melynek a távolság sem állhat útjába. Buster, a West Highland White Terrier és Jack, a szamár azon szerencsések közé tartoznak, akikkel megtörtént a varázslatos találkozás.

A kis terrier Dublinban él, de kicsi szívének egy darabja Írország egy távoli részén dobog. Négy éve már, hogy gazdijával a Dingle-félszigeten nyaraltak, s a tengerparton sétálva egy különleges négylábúval hozta össze a sors. Jack, a szamár a közeli réten legelészett, s amint észrevették egymást, szinte kipattant közöttük a szikra.

A kíváncsi csacsi odaszaladt a kiskutyához, és pillanatok alatt barátságot kötöttek, melynek szálai azóta is szorosan egymáshoz fűzik őket. Buster az elmúlt években is visszajárt a félszigetre gazdájával, és minden alkalommal, amikor elsétálnak ama bizonyos legelő mellett, Jack, a szamár odaszalad hozzájuk, és boldogan üdvözli rég látott hófehér kis barátját. Ahogy mondani szoktuk: ott folytatják, ahol abbahagyták.

– Nagyon édesek. Nem tudom, hogy működik ez a szamarak esetében, de a kutyám más állatok iránt sohasem mutatott olyan érdeklődést, mint Jack iránt. – mesélte a westie gazdája a TheDodo magazinnak.

Az idei találkozóra a kutyabarát patás nagy meglepetést tartogatott bundás kispajtása részére: bemutatta neki társát, Jillt. Kétség sem fér hozzá, hogy ők is jól kijönnek egymással, így jövőre már ketten fogják visszavárni a csacsibarát terriert tengerparti nyaralásán.

Forrás: ebpercek.huthedodo.comtwitter.com/TtohBee