A cica is segített gondoskodni a baba mókusokról, míg az anyjuk vissza nem jött értük

0
10 905 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy állatszerető férfi megmentett négy mókus babát egy szörnyű ciklonból. Miközben gondoskodott a csecsemőkről, Netty nevű cicája is besegített az ápolásban.

Az olyan nagy erejű viharok, mint egy ciklon, nem csak számunkra okozhatnak súlyos gondokat és károkat, hanem az állatok számára is nagy veszélyeket hordoznak. Különösen az olyan kis védetlen apróságokra veszélyes, sőt akár halált okozó is lehet, mint például a fákon lakó mókus kölykök.

Az egyik ciklon szezon alatt, egy férfi a kapuja előtt talált, egy vihar által levert mókusfészket, amiben négy nagyon pici apróság bújt meg. Nem teketóriázott, azonnal bevitte őket a lakásába és fecskendővel táplálva próbált, éjjel-nappal gondoskodni róluk.

A macskája Netty, aki kóbor cica volt azelőtt, hogy befogadták volna, nagyon kíváncsi lett a sipítozó csecsemőkre, így bemutatták neki az apróságokat. Onnantól, Netty folyamatosan a kicsik körül sürgölődött. A cica olyan szeretettel vette őket körbe, mint amit ő kapott, mikor befogadták.

A férfi abban reménykedett, hogy az anya mókus ott van a közelben és visszatér a kicsikért. Hallották is egy idő után, hogy szólongatja a kölykeit, így az ablakba tették a fészket, hogy értük tudjon jönni. Végül, még két napig maradtak a bébik, mert amíg rossz volt az idő, az anyjuk nem vitte el őket. De amint elvonult a vihar – és kivitték a kicsiket az ajtó elé – a mókus mama boldogan, egyesével elvitte kicsinyeit.

Nézd meg videón a történetet: 

Forrás: lovemeow