Istállótűzben elveszítette kölykeit a Golden Retriver

0
11 568 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Történetünk főhőse Daisy, aki egy tragikus balesetben elveszítette mind a hét újszülött babáját, amikor gazdája istállójában tűz ütött ki.

Szörnyű dolog történt Jessica Woodruff tanyáján, amikor pajtája felgyulladt és kutyája Daisy újszülött kölykei bent vesztek a tűzben. A kutyamama nem rég adott életet hét gyönyörű és egészséges kölyöknek, akiket sajnos nem sikerült kimenteni a tűz martalékából.

A tragédia után Daisy elvesztette az összes életkedvét. Nem evett, nem ivott, csak feküdt és nézett bánatos szemekkel, annyira megviselte ami vele történt. Jessica szíve majd megszakadt, annyira sajnálta a gyászoló anyukát.

Végső elkeseredésében hirdetést adott fel az interneten, melyben elmesélte a tragédiát és kutyája gyógyulása érdekében olyan kiskutyát keresett, akiről valamilyen oknál fogva, az anyukája nem tud gondoskodni.

Ami ezután történt, arról álmodni sem mert. Egy  Lorna Murphy nevű hölgy jelentkezett, hogy pár nappal ezelőtt Chloe nevű kutyusa belehalt a szülésbe, nyolc kiskutyát hagyva maga után. A lehető leggyorsabban eljuttatták a babákat Daisynek, aki rögtön szárnyai alá vette a kis árvákat és csak úgy sugárzott a boldogságtól. A kölykök elválasztás után vissza fognak térni régi otthonukba, de a kutyamama legalább addig is boldogságban nevelheti őket.