12 nap után megkerült Sanyi, a macska

0
408 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Botond, a cica megtalálója is a Facebookon értesült róla, pénteken este a Mexikói úti végállomás környékén felismerte Sanyit, majd rutinos macskatartóként hazacsalogatta. István, a cica gazdája még köszönőlevelet is írt a macskahazatérése alkalmából.

“A címen Botond és a kisfia, Nimród várt – tényleg Sanyi volt velük, épen, egészségesen. Rohantam vele haza, ahol azonnal a kajás táljához futott, befalt mindent, és többször kért repetát. Átvizsgáltam, és 3 kullancsot leszámítva mindent rendben találtam. Többször szeretett volna kimenni, de reggelig nem engedtem ki, hiába nyávogott. Éjszaka mellettem aludt, mint mindig, ha valami baj történt. Dorombolt és békésen, megnyugodva húzta a lóbőrt. Reggel bőségesen bereggelizett, repetázott, majd elment szokásos vadászkörútjára.

Ezúton szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni mindenkinek, aki segített megtalálni Sanyit és azoknak is, akik felhívtak vagy írtak, hogy együttérzésüket fejezzék ki és biztattak, hogy megkerül a Sanyi cica! Külön köszönetet mondok az Indexnek, a cikk megmozgatta a cicabarátok táborát, minek eredményeként 12 nap után megkerült a Tékozó fiú!”

Forrás: index.hu