10 kutyus és mi – ilyen az élet egy kutyakölykökkel a családban

0
397 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Manapság már egyre többen vagyunk, akik „családbővítés” címszó alatt egy hűséges négylábúval osztjuk meg az otthonunkat, Magyarországon például 50% körül van a kutyás háztartások aránya*. De vajon mire számíthatunk, ha új családtagunk egy komisz kölyökkutya lesz? A Viasat Nature csatorna 10 kutyus és mi című szórakoztató sorozata erre keresi a választ.

Mi is lesz ha egy kölyökkutya beteszi a mancsát az otthonunkba?

Természetesen a rutinus gazdik már rá is vágják: egyetemes káosz, rengeteg nevetéssel.

A 10 kutyus és mi című sorozat tíz igazán különleges kiskutya kalandjait mutatja be, akik minden epizódban új módszereket találnak a rosszalkodásra és csínytevésre. A kutyakölykök első hat hónapja igen meghatározó az új életükben, hiszen ez idő alatt jelentős mértékben fejlődnek, tanulnak és alkalmazkodnak az új családjukhoz.

Az Egyesült Királyságban mintegy negyedmillió kiskutya talál gazdára évente, amelyek közül tíz pajkos fiatal kutya első fél évét követhetjük nyomon a sorozatban, a szobatisztaságra neveléstől az első sétákon át az álmatlan éjszakákig. A 10 kutyus és mi egyszerre szórakoztató, vicces és edukatív sorozat családok és kutyakedvelők számára egyaránt.

A kalandnak minden szombaton részesei lehetünk 16:00-tól a Viasat Nature csatornán!

Vigyázat cukiságveszély!

Tudtad?

A statisztikák* szerint kutyás nemzet vagyunk: Magyarországon a kutyatartó háztartások aránya 50% körüli, míg az európai átlag csak 20-30% körül mozog. Annak ellenére, hogy nagyváros, az adatok azt mutatják, hogy minden negyedik budapestinek van kutyája, és a városokban is egyre nagyobb lelkesedéssel vállalkoznak kisállattartásra hazánkban.

* Butcher’s Pet Care felmérése alapján

Forrás: Viasat Nature sajtóközlemény